Despre cazanul CANDLE

Motto: Dezamăgirea datorată calităţii slabe durează mult mai mult decât bucuria unui preţ scăzut.

Doamnelor, Domnilor,

Dacă veţi urmări cu atenţie conţinutul acestui site, veţi afla lucruri inedite despre cel mai simplu, mai economic, mai sigur şi mai rezistent cazan.

E genial de simplu! Afirmaţia vă va aparţine. Pentru că veţi merge fără grijă la serviciu, în vizită, la cumpărături sau oriunde doriţi fără să aveţi în subconştient grija încălzirii sau siguranţei locuinţei dumneavoastră. Şi pentru că veţi scoate cenuşa de numai 2-3 ori pe lună sau mai rar.

Fără circuite electronice, fără ventilatoare, fără sursă neîntreruptibilă de tensiune, fără serpentină de protecţie, fără componente fragile. Şi e uşor de operat. Dacă n-ar trebui să-l încărcaţi cu lemne o dată la 24 de ore aţi şi uita unde l-aţi montat. Îl puteţi alimenta cu orice – dacă s-au terminat lemnele sau sunt prea verzi, peleţii sunt foarte buni, la fel şi brichetele din lemn sau paie. Dacă printre lemne veţi strecura rumeguş, peleţi sau boabe de porumb, vă va face o surpriză plăcută, pentru că dacă veţi pleca în week-end, florile dumneavoastră vor sta la căldură în permanenţă 48 de ore. Adio fochist! Bunicul va sta în casă.

E înalt şi bine făcut, adică are 2 metri înălţime, 70 de centimetri diametru şi nu ocupă mult loc - puteţi să-l montaţi şi după uşă. Pentru că n-are nevoie de buncăr şi nici de puffer. Vine cu 6 (SASE) ani garanţie şi va fi scos la pensie după 25 de ani de serviciu. Nu e pretenţios şi e foarte conştiincios, cuplat cu un boiler vă dă apă caldă în orice cantitate şi imediat. Fiind un cilindru, curăţirea lui este o joacă.

Nu e lacom, cu toate că are loc pentru aproape o jumătate de metru cub de combustibil, în schimb va încălzi patru sute de metri pătraţi. Izolaţi-vă casa şi veţi vedea că nu glumeşte.

Fiind un produs nou, e o provocare pe care o veţi descoperi, o veţi accepta şi despre care veţi vorbi cu plăcere. Suntem siguri că veţi afla în continuare multe lucruri interesante despre acest prieten de încredere, pe care le veţi dezbate cu pasiune.

Acesta este pe scurt cazanul botezat de creatorii lui - CANDLE (Lumânare), pe bună dreptate, pentru că arde tot ce-i daţi de sus în jos, numai cât consideră el că vă trebuie şi nu totul dintr-o dată. Un produs competitiv, economic în exploatare şi de înaltă calitate.

Într-un cuvânt, veţi vedea la lucru performanţa datorată simplităţii!Cazanul CANDLE - principiul lumânării

Sistemul de încălzire CANDLE

Saturday the 24th. Avantgarde Heating SRL, Craiova, Romania
Powered by Joomla! and the Make Money Online
+